Her Öğrenci için, öğrenci iş yükü Dönemlik 30 AKTS , Yıllık 60 AKTS Kredisi olmalıdır.
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Kredi AKTS Print
Sınıf : 0/Dönemi : 2
01BAH1110
Meyve Yetiştiriciliğinde Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH1111
Bahçe Ürünlerinin Depolanmasında Teknolojik Gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH1112
Bahçe Ürünlerinde Hasat Sonrası Biyokimya
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH1113
Organik Meyve ve Sebzelerin Depolanması
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,0024,00
Sınıf : 0/Dönemi : 1
01BAH1114
Meyve ve sebzelerde kalite iyileştirme ve raf ömrünün uzatılmasına yönelik hasat öncesi ve sonrası uygulamalar
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5105
Bahçe Bitkileri Biyolojik Fizyolojik Esasları
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5110
Bahçe Ürünlerinin Özel Muhafaza Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5111
Bahçe Bitkilerinde Döllenme Biyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5124
Bahçe Bitkilerinde Yeni Meyve Türleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5129
Bahçe Bitkilerinde Preparasyon Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5130
Bahçe Bitkilerinde Organik Tarım
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5132
Bahçe Bitkilerinde Büyüme-Gelişme Fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5141
Bahçe Ürünlerinde Kullanılan Ambalaj Malzemeleri ve Ambalajlama Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5142
Meyve Ağaçlarında Anaç - Kalem İlişkileri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5143
Meyve Ağaçlarında Çoğaltma Yöntemlerinin Anatomik ve Fizyolojik Esasları
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5144
Meyve Ağaçlarında Verimlilik
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5146
Meyve Yetiştiriciliğinde Büyümeyi Düzenleyicilerin Kullanımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5150
Bahçe Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Standardizasyon
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5153
Meyvecilikte Yeni Gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5154
Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5158
Meyve Ağaçlarında Yeni Budama ve Terbiye Sistemleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5159
Sürdürülebilir Tarım
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5160
Meyve Ağaçlarının Biyolojisi ve Ekolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5169
Örtü Altı Meyve Yetiştiriciliği
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5170
Bitki Embriyolojisi ve Apomiksis
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5171
Tohum Fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5172
Sebze Tohumluklarının Tescil ve Sertifikasyonu
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5174
Tohumlarda Kalite Kontrol Kriterleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5175
Tohumlarda Kalite İyileştirici Uygulamalar
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5176
Meyve Türlerinde in vitro Tekniklerinin Kullanımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5177
Sanayi Sebzeciliği
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5178
Sebzecilikte İyi Tarım Uygulamaları
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5179
Topraksız Tarım Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,00174,00
Sınıf : 0/Dönemi : 2
01BAH5180
Asma fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5181
Türkiye Ceviz Yetiştiriciliğinde Çeşit x İklim İlişkileri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5182
Meyvecilikte Bahçe Sistemleri Ekolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5183
Asma ve asmadan elde edilen ürünlerin metabolit bileşenleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5184
Sebzelerde kullanılan bazı fiziksel ve kimyasal analizler.
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5185
Ampelografi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5186
Bodur Ağaçların Gizemli Dünyası
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5187
Dünyada Populer Meyve Çeşitleri ve Özellikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5188
Egzotik sebzeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5189
Meyvecilikte Klon Anaçların Çoğaltımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5190
Organik Meyve Bahçelerinin Yönetimi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5191
Asma biyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,0072,00
Sınıf : 0/Dönemi : 1
01BAH5192
Meyvecilikte Kullanılan Fitokimyasal Analizler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5193
Meyve Islahında Arazi ve Laboratuvar Uygulamaları
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5194
Meyve Ağaçlarında Gelişme ve Stress Fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH5195
Sebze Islahı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6104
Büyümeyi Düzenleyici Maddelerin Bahçe Bitkilerinde Kullanımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6106
Bahçe Bitkilerinde Hasat Sonrası Fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6108
Meyve Ağaçlarının Morfolojik Özellikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6109
Bahçe Ürünlerinde Hasat Sonrası Dönemde Ortaya Çıkan Kayıplar
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6110
Kuru ve Kurutulmuş Meyvelerin Depolanması
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6118
Meyve Islahı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6120
Örtüaltı Yetiştirme Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6123
Meyve Yetiştiriciliğinde Anaç Kullanımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6124
Meyve Ağaçlarında Gelişim Fizyolojisi ve Bodurluk
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6125
Tarım Ürünlerinin Soğukta Taşınması ve Depolanmasında Yeni Teknolojiler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6126
Bahçe Ürünlerinin Biyokimyasal Yapısı ve Değişimi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6127
Özel Asma Islahı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6131
Bahçe Bitkilerinde Dinlenme Fizyolojisi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6133
Sürdürülebilir Tarımda Verimlilik ve Kalite
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6144
Sebzelerde Yeni Gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,00114,00
Sınıf : 0/Dönemi : 2
01BAH6145
Bahçe Bitkilerinin Özel Ekolojik İstekleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6146
Üzümsü meyveler yetiştiriciliğinde yeni gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6147
Organik Meyve Yetiştiriciliği
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6148
Budamanın Fizyolojik Esasları ve Budama Tekniği
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6149
Meyve Türlerinde Seleksiyon Islahı ve Islah Kriterleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6150
Meyve Ağaçlarında Biyoaktif Bileşikler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6151
Meyvecilikte Sık Dikim Bahçe Sistemleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6152
Bahçe Bitkileri Tarihi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6153
Hasat öncesi Meyve Kalitesi ve Pazarlanabilirliği
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6154
Anaç Islahı
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,0060,00
Sınıf : 0/Dönemi : 1
01BAH6155
Uzmanlık Alan Dersi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6156
Fidan Üretim Teknikleri ve Sertifikasyon
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6157
Fidanlık Tesisi ve Yönetimi
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,0018,00
Sınıf : 0/Dönemi : 2
01BAH6158
Bahçe Bitkilerinin Hasat Sonrası Yönetiminde Nanoteknoloji Kullanımı
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6159
Hasat Sonrası Araştırma Teknikleri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6160
Süs Bitkilerinin Hasat Sonrası Fizyolojisi, Depolanması ve Pazarlanması
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6161
Kesme çiçeklerde hasat sonrası nanoteknolojik uygulamalar
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6162
meyve seleksiyonunda pomolojik kriterlerin değerlendirilmesi
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6163
Soğanlı Yumrulu ve Rizomlu Süs Bitkileri
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6164
Kesme çiçek yetiştiriciliğinde yeni gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH6165
Organik Sebze Üretimindeki Gelişmeler
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,0048,00
Sınıf : 0/Dönemi : 1
01BAH7501
Seminer I (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH7601
Seminer I (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH7602
Seminer II (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH8501
Tez (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 30 Yazdır
01BAH8601
Tez (Doktora)
Zorunlu 0 30 Yazdır
01BAH9501
Uzmanlık Alan Dersi I (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9502
Uzmanlık Alan Dersi II (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9503
Uzmanlık Alan Dersi III (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9504
Uzmanlık Alan Dersi IV (Yüksek Lisans)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9601
Uzmanlık Alan Dersi I (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9602
Uzmanlık Alan Dersi II (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9603
Uzmanlık Alan Dersi III (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9604
Uzmanlık Alan Dersi IV (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9605
Uzmanlık Alan Dersi V (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9606
Uzmanlık Alan Dersi VI (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9607
Uzmanlık Alan Dersi VII (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
01BAH9608
Uzmanlık Alan Dersi VIII (Doktora)
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,00150,00
Sınıf : 0/Dönemi : 2
01BAH9999
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
Zorunlu 0 6 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı0,006,00
Toplam0,00666,00
      
Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri
Bölüm Başkanı : Bulunamadı  
e-mail :  
Telefon :  
Fax :  
AKTS Koordinatörü : Bulunamadı  
e-mail :  
Telefon :  
Fax :  
Adres :  
Genel Bilgi :  
Edinilen Ünvan :  
Yeterlilik Düzeyi :  
Kabul Koşulları :  
Önceki Öğrenmenin Tanınması İçin Özel Düzenlemeler(Yatay Geçiş,Dikey Geçiş v.s.) :  
Yeterlilik Zorunlulukları ve Yönetmeliğe Uygunluk : Ulusal yeterlilik sistemi üç Bolonya süreci seviyesini içerebilir (ya da orta seviye yeterlilikleri) (örneğin kısa süreç olan ilk süreç). Bu seviyeler üniversitelere belirlli yeterlilikleri yapılandırmayı ve yeterlilik vasıtasıyla ilerlemek üzere düzenlemeye izin verir. Türkiye’de yeterlilik zorunlulukları ve yönetmeliğe uygunluk YÖK tarafından belirlenir.  
Programın Hedefleri :  
Örneklerle Mezunlar İş Profilleri :  
Başka Çalışmalara Geçiş İmkanı :  
Programın Amaçları :  
Sınav Ve Değerlendirme Kuralları :  
Mezuniyet Koşulları :  
Programın Türü(Tam zamanlı, Yarı zamanlı, Uzaktan Öğretim) :  
Ders-Program Öğrenme Çıktıları
Ders PÇ1 PÇ2 PÇ3 PÇ4 PÇ5 PÇ6 PÇ7 PÇ8 PÇ9 PÇ10 PÇ11 PÇ12 PÇ13 PÇ14 PÇ15
Ampelografi 4 3 4 3 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Anaç Islahı 5 5 5 5 4 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Asma biyolojisi 4 4 4 3 4 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Asma fizyolojisi 4 4 4 4 4 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Asma ve asmadan elde edilen ürünlerin metabolit bileşenleri 4 3 2 3 3 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite 4 4 3 3 3 3 3 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkileri Biyolojik Fizyolojik Esasları 4 4 3 2 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkileri Tarihi 5 3 5 5 5 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Büyüme-Gelişme Fizyolojisi 4 4 4 3 2 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Dinlenme Fizyolojisi 5 5 5 5 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Döllenme Biyolojisi 4 4 4 3 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Hasat Sonrası Fizyolojisi 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Organik Tarım 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Preparasyon Teknikleri 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinde Yeni Meyve Türleri 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinin Hasat Sonrası Yönetiminde Nanoteknoloji Kullanımı 4 5 5 4 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Bitkilerinin Özel Ekolojik İstekleri 4 4 3 5 4 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinde Hasat Sonrası Biyokimya 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinde Hasat Sonrası Dönemde Ortaya Çıkan Kayıplar 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Standardizasyon 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinde Kullanılan Ambalaj Malzemeleri ve Ambalajlama Teknikleri 4 4 5 4 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinin Biyokimyasal Yapısı ve Değişimi 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinin Depolanmasında Teknolojik Gelişmeler 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bahçe Ürünlerinin Özel Muhafaza Teknikleri 5 4 4 2 5 3 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bitki Embriyolojisi ve Apomiksis 4 5 4 2 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Bodur Ağaçların Gizemli Dünyası 4 4 3 2 3 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Budamanın Fizyolojik Esasları ve Budama Tekniği 5 4 5 5 4 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Büyümeyi Düzenleyici Maddelerin Bahçe Bitkilerinde Kullanımı 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Dünyada Populer Meyve Çeşitleri ve Özellikleri 5 4 5 2 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Egzotik sebzeler 5 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Fidan Üretim Teknikleri ve Sertifikasyon 1 2 2 2 2 2 3 1 2 2 2 2 2 2 0
Fidanlık Tesisi ve Yönetimi 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 0 0 0 0 0
Hasat öncesi Meyve Kalitesi ve Pazarlanabilirliği 5 5 5 5 4 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Hasat Sonrası Araştırma Teknikleri 5 5 5 4 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Kesme çiçek yetiştiriciliğinde yeni gelişmeler 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kesme çiçeklerde hasat sonrası nanoteknolojik uygulamalar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kuru ve Kurutulmuş Meyvelerin Depolanması 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Anaç - Kalem İlişkileri 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Biyoaktif Bileşikler 5 5 5 5 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Çoğaltma Yöntemlerinin Anatomik ve Fizyolojik Esasları 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Gelişim Fizyolojisi ve Bodurluk 4 5 5 5 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Gelişme ve Stress Fizyolojisi 5 5 5 4 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Verimlilik 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarında Yeni Budama ve Terbiye Sistemleri 5 5 3 2 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarının Biyolojisi ve Ekolojisi 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Ağaçlarının Morfolojik Özellikleri 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Islahı 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Islahında Arazi ve Laboratuvar Uygulamaları 4 5 5 3 5 3 5 0 0 0 0 0 0 0 0
meyve seleksiyonunda pomolojik kriterlerin değerlendirilmesi 4 4 4 3 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Türlerinde in vitro Tekniklerinin Kullanımı 5 5 4 3 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Türlerinde Seleksiyon Islahı ve Islah Kriterleri 5 5 4 4 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve ve sebzelerde kalite iyileştirme ve raf ömrünün uzatılmasına yönelik hasat öncesi ve sonrası uygulamalar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Yetiştiriciliğinde Anaç Kullanımı 5 4 3 4 5 5 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Yetiştiriciliğinde Büyümeyi Düzenleyicilerin Kullanımı 4 5 4 2 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Yetiştiriciliğinde Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları 5 5 4 3 4 3 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyvecilikte Bahçe Sistemleri Ekolojisi 4 3 3 4 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyvecilikte Klon Anaçların Çoğaltımı 4 4 4 2 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyvecilikte Kullanılan Fitokimyasal Analizler 5 5 5 3 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyvecilikte Sık Dikim Bahçe Sistemleri 5 5 5 5 5 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyvecilikte Yeni Gelişmeler 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Organik Meyve Bahçelerinin Yönetimi 4 4 4 2 2 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Organik Meyve ve Sebzelerin Depolanması 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Organik Meyve Yetiştiriciliği 0 0 0 5 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0
Organik Sebze Üretimindeki Gelişmeler 5 4 5 4 4 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Örtü Altı Meyve Yetiştiriciliği 5 3 4 4 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Örtüaltı Yetiştirme Teknikleri 5 5 5 4 4 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Özel Asma Islahı 5 4 4 3 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Sanayi Sebzeciliği 5 5 5 4 5 3 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Sebze Tohumluklarının Tescil ve Sertifikasyonu 4 2 3 4 4 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Sebzecilikte İyi Tarım Uygulamaları 3 5 4 3 4 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Sebzelerde kullanılan bazı fiziksel ve kimyasal analizler. 5 5 4 4 5 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Sebzelerde Yeni Gelişmeler 4 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 3 2 2 2
Soğanlı Yumrulu ve Rizomlu Süs Bitkileri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Sürdürülebilir Tarım 4 4 4 3 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Sürdürülebilir Tarımda Verimlilik ve Kalite 4 4 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Süs Bitkilerinin Hasat Sonrası Fizyolojisi, Depolanması ve Pazarlanması 5 5 5 4 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Tarım Ürünlerinin Soğukta Taşınması ve Depolanmasında Yeni Teknolojiler 5 5 5 5 5 2 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Tohum Fizyolojisi 5 4 4 3 4 4 3 0 0 0 0 0 0 0 0
Tohumlarda Kalite İyileştirici Uygulamalar 4 2 3 4 4 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Tohumlarda Kalite Kontrol Kriterleri 4 2 3 4 4 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Topraksız Tarım Teknikleri 5 4 4 5 5 3 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Türkiye Ceviz Yetiştiriciliğinde Çeşit x İklim İlişkileri 3 5 4 1 3 4 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Üzümsü meyveler yetiştiriciliğinde yeni gelişmeler 4 5 4 3 3 4 5 0 0 0 0 0 0 0 0